Care sunt costurile epilarii definitive?

0
Care sunt costurile epilarii definitive?
Share Button

In saloanele de infrumusetare, sunt oferite servicii de epilare definitiva, la preturi avantajoase, de care orice client sau clienta poate sa profite. Cu ajutorul unui aparat epilare definitiva se obtine rezultate deosebite pentru clienti.

In privinta costurilor unor tratamente de epilare definitiva, trebuie sa stiti ca se ofera pachete IPL, de exemplu pentru cliente: pentru o sedinta de epilare definitiva doar pentru axile, sau o sedinta de epilare inghinala, si patru sedinte de epilare pentru picioare, adica un total de sase sedinte la care se poate aplica si o reducere, sau pentru un pachet IPL pentru un client: patru sedinte de epilare definitiva pentru ceafa, patru sedinte pentru zona dorsala si patru sedinte pentru pectorali, adica un total de doisprezece sedinte cu discount de 25%.

Clientii pot beneficia si de promotii, adica pachete care au o sedinta gratuita, sau discounturi de 15%, sau 20%, 25% pana la 30%.

Este un tratament de durata, deci cel mai bine este sa apelati la pachetele din ofertele promotionale, sa intrebati despre acestea, sa va informati online sau la fata locului, despre reducerile oferite, astfel veti obtine preturi mai mici, gratuitati pentru ca si saloanele isi doresc fidelizarea clientilor, deci pot sa ofere astfel de reduceri.

Pentru ca este un tratament mai pretentios, de la inceput va puteti intreba daca aveti bugetul disponibil, daca nu este prea scump, desigur implica anumite costuri, tinand insa cont ca rezultatul este permanent, deci dupa ce ati investit niste costuri, nu mai trebuie sa cheltuiti pentru epilarile care nu sunt definitive, adica nu mai cheltuiti mereu pentru a va epila, costurile se vor amortiza, cu siguranta.

Clientii in colaborare cu medicul lor dermatolog si cu cosmeticianul din salonul respectiv sunt cei care vor oferi sfaturi si consiliere in privinta tipului de epilare, numarului de sedinte necesare, la final bugetul trebuie sa acopere in totalitate costurile, pentru a se obtine eficienta maxima, orice sedinta care nu se executa la timp, sau intreruperea tratamentului va duce la ineficienta, si tocmai la costuri nejustificate pentru ca nu se pot obtine rezultatele dorite.

In concluzie, nu doar un aparat epilare definitiva este cel care determina costurile epilrii definitive, pentru ca nu salonul este cel stabileste costurile pentru amortizarea aparatului sau, ci este clientul care in functie de tipul de ten, de recomandarile medicului sau dermatolog, va face cea mai indicata si buna alegere.

cat costa o optimizare seo

In functie de aceasta alegere, se va stabili programul adecvat, cu numarul de sedinte, si in final pretul pachetului, reducerile oferite, orice implica costuri pentru ca epilarea definitiva sa fie reusita. Apelati cu incredere doar la acele saloane cosmetice care stiu sa va ofere ce este mai bun pentru ca epilarea este o metoda dificil de aplicat, si care implica respectarea multor conditii, siguranta si certitudinea permanentei rezultatelor.

libris.ro

Niciun cost in final nu este prea mare, pentru o reusita a acestei metode de epilare definitiva, care va da mult mai multa incredere in sine, prin infrumusetarea aspectului pielii, sau rezolvarea anumitor probleme dermatologice, prin functiile aparatului, si cu recomandarea medicului, si grija specialistului cosmetician.

It's only fair to share...
Share on Facebook27Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.