Care sunt cauzele defectiunilor la iPhone?

0
Share Button

Atunci cand vorbim despre smarpthone-uri, stim cu siguranta ca este destul de frustrant cand se intampla sa se strice.

Nu mai poti folosi smartphone-ul pentru nimic, nu mai poti intra pe Google, nu mai poti trimite mesaje text sau initia apeluri si cel mai rau lucru care ti se poate intampla: nu mai poti juca Candy Crush Saga.

Ai nevoie de reparatii iPhone? ? Intra pe Service-Gsm.ro.

Asa ca, ce se intampla daca smartphone-ul tau a cazut accidental si constati ca s-a spart display-ul? Daca nu se mai aprinde? Sau daca ti-a scapat accidental in apa? Poate reparatia nu este chiar atat de complicata.

cat costa o optimizare seo

Poti incerca chiar sa-l repari singur. Daca esti indemanatic cu o surubelnita si vizualizezi anumite review-uri pe internet, probabil ca ai putea sa-ti repari singur telefonul, in confortul de acasa.

Nu recomandam insa sa faci acest lucru daca nu ai deloc experienta, poti incerca intai cu telefoane vechi, pe care nu le mai folosesti – sa le dezasamblezi, sa le asamblezi la loc, sa dezlipesti si sa lipesti la loc anumite parti componente – aceste lucruri fiind foarte importante atunci cand te apuci sa-ti repari smartphone-ul.

Daca ai un smartphone scump, de ultima generatie, probabil ca nu vei vrea sa risti si nici noi nu recomandam sa faci asta.

Daca nu detii o experienta solida in depanare, trimite-l la un service autorizat. Acolo smartphone-ul tau va fi diagnosticat si reparat de specialisti certificati in domeniul depanarilor de device-uri mobile si vei avea si o garantie a manoperei de service.
Dar, care sunt componentele care se pot strica cel mai des la un smartphone?

Bateria.

Este un adevar arhicunoscut de catre majoritatea dintre noi. Bateriile smartphone-urilor nu mai functioneaza la fel o data cu trecerea timpului si mai devreme sau mai tarziu, nu vor mai functiona deloc.

Dupa aproximativ 1 an, probabil ca vei observa deja ca bateria telefonului tau nu mai tine atat de mult sau in orice caz, nu ca la inceput. Este momentul cand trebuie sa te gandesti la o inlocuire a acesteia.

Din nefericire, daca esti posesorul unui iPhone, aceasta inlocuire poate fi facuta numai de catre un service autorizat, altfel vei pierde garantia telefonului si eventualele reparatii ulterioare te vor costa foarte multi bani.

Desigur, dupa primul an vei pierde oricum garantia de la Apple, asa ca dupa acest moment poti incerca sa-ti inlocuiesti singur bateria sau sa trimiti telefonul intr-un service 3rd party.

Ecranul spart/stricat.

S-a intamplat vreodata sa-ti scapi smartphone-ul? Trebuie sa stii ca si cea mai mica lovire sau cazatura, poate afecta grav display-ul telefonului.

Display-urile sparte sau crapate constituie problema comuna nr.1 in cazul cererilor de depanare pentru smartphone-urile de toate tipurile si de la toate brandurile posibile. De asemenea, daca te confrunti cu o astfel de problema, este foarte greu s-o poti depana singur si in nici un caz nu-ti recomandam sa incerci sa o faci cu un smartphone scump.
Ecranul se inlocuieste mult mai greu decat bateria de exemplu, pentru ca presupune si indepartarea micilor bucati de sticla de pe display si alte operatiuni de finete, care cer timp si precizie.

libris.ro

It's only fair to share...
Share on Facebook14Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.