Care sunt avantajele brazilor de Craciun artificiali?

0
Share Button

Bradul de Craciun reprezinta elementul de care nu ne putem lipsi in perioada sarbatorilor de iarna. Mare sau mic, deja decorat sau nu, natural sau artificial, bradul de Craciun decoreaza casele oamenilor in momentele in care petrecem cel mai mult timp alaturi de familie.

libris.ro

Oferta in materie de brazi de Craciun se mareste de la an la an, iar in acest fel alegerea unui brad pentru sarbatorile de iarna devine dificila. Cu toate acestea, varietatea gasita pe BraziCraciun.net va usureaza munca de cautare a bradului potrivit.

Discutand despre bradul de Craciun artificial putem enumera diverse avantaje. Dintre acestea amintim faptul ca un pom artificial nu isi pierde nici acele, nici culoarea verde (nu se poate spune acelasi lucru despre bradul natural care in interiorul casei sufera modificari din acest punct de vedere), dar si absenta riscului ca acele cazute pe jos sa fie mancate de copiii mici din casa sau de animale.

De asemenea, un avantaj important este faptul ca un brad artificial poate fi folosit de la an la an fara a mai fi nevoie de cheltuirea banilor. Exista si posibilitatea de a opta pentru un brad artificial gata decorat din magazin, iar gama de culori este destul de diversificata in cazul acestora: brazii artificiali pot fi verzi, albi, argintii sau cu efect de ninsoare.

Cu toate acestea, alegerea unui brad artificial poate prezenta si cateva dezavantaje. Dintre acestea, amintim impactul ecologic mai important decat in cazul brazilor naturali, prezenta unor substante toxice sau tratate, cum este plasticul, sau nevoia de intretinere, acesta atragand praful mult mai repede daca nu este ambalat corespunzator.

Durata de „viata” a unui brad artificial intretinut corect este intre 3 si 10 ani, in functie de modelul ales.

Exista mai multe criterii de avut in vederea in momentul alegerii unui brad artificial. Este recomandat sa aveti in vedere in primul rand locul in care doriti sa il plasati, dar si inaltimea pe care sa o aiba in functie de inaltimea camerei.

cat costa o optimizare seo

Alte aspecte de luat in calcul sunt culoarea bradului, in functie de efectul dorit, materialul din care este facut (cu atentie la materialele toxice), prezenta unor tratamente aplicate pentru a proteja bradul de flacari evitandu-se in acest fel accidentarea sau optiunea de brad deja decorat la achizitionare sau cumparat in vederea decorarii.

Este bine de stiut ca unii brazi artificiali sunt dotati cu un sistem muzical care permite animarea in plus a sarbatorii Craciunului.

Puteti gasi asemenea brazi pe internet, in magazine de bricolaj sau in diverse jardiniere. Este recomandat sa aveti in vedere sfaturile si comentariile altor utilizatori care au beneficiat de diverse tipuri de brazi in cazul in care doriti sa faceti achizitia pe internet.

Pretul brazilor artificiali depinde atat de calitatea acestora, cat si de dimensiunea aleasa. Pretul poae varia intre cateva zeci de lei pentru un brad artificial dintr-o gama inferioara si inaltime mai mica de un metru pana la cateva sute de lei pentru un brad artificial mai mare 1.80 m care poate veni la pachet cu diverse decoratiuni.

Este recomandat sa curatati de praf bradul in mod regulat pe perioada utilizarii si sa il acoperiti cu o husa de protectie in perioada in care nu este utilizat.

It's only fair to share...
Share on Facebook44Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.