Care este diferenta dintre un mester si o firma de constructii?

0
Care este diferenta dintre un mester si o firma de constructii?
Share Button

Cu totii stim cat de tentante sunt preturile mici, mai ales atunci cand banii reprezinta o potentiala problema.

In constructii cel putin a apela la o firma de constructii pare a fi un lucru extrem de costisitor, drept pentru care poate ca ar fi mai bine sa stim ce avantaje si dezavantaje prezinta fiecare in parte, pentru a ne putea face o impresie corecta in vederea alegerii.

Mesterii sau mai bine spus echipele de muncitori la negru sunt cei care iti pot realiza lucrari in scurt timp insa de a caror calitate te vei indoi intotdeauna.

Acest lucru este in mod clar o diferenta notabila, deoarece o firma de constructii iti poate oferi serviciile punandu-si in acelasi timp amprenta ca si garantie asupra manoperei oferite.

cat costa o optimizare seo

O companie care se respecta si mai ales care isi respecta clientii va inmana intotdeauna documentatia aferenta lucrarilor direct beneficiarilor, prin aceasta intelegandu-se facturile, contractele, anexele, si nu in ultimul rand procesele verbale de receptie a lucrarilor.

Echipele de muncitori care lucreaza in regie proprie au preturi mai mici deoarece comit un lucru ilegal. Din pacate la aceasta ilegalitate devine complice si beneficiarul care accepta in mod tacit conditiile targului.

Mai rau insa este faptul ca in cazul in care lucrarea prezinta defecte ori realizarea acesteia intarzie, beneficiarul nu va mai avea pe cine sa traga la raspundere, banii fiind in acest caz irositi. Chiar fiind stiute aceste probleme multi beneficiari se lasa pacaliti.

Asa zisii mesteri vor executa lucrari de proasta calitate sau nu le vor executa deloc, iar reparatiile sau necesitatea executiei vor conduce catre gasirea unei firme serioase de constructii care sa cosmetizeze greselile altora.

O firma specializata de constructii nu va face niciodata compromisuri in favoarea banilor. Facem aici referire la tipul materialelor de constructii utilizate deoarece si aici putem ramifica discutia.

Echipele de muncitori independente cauta sa ofere de cele mai multe ori pachete integrale de tip material plus manopera, deoarece fara documente justificative le este usor sa declare anumite preturi pentru materiale cand de fapt acestea sunt mult mai ieftine.

Nu putine sunt si cazurile in care beneficiarilor li se mentioneaza folosirea unor anumite produse, mai scumpe, pentru ca in final, in urma contractarii lucrarii acestea sa fie inlocuite cu produse slab din punct de vedere calitativ, care in timp se vor deteriora fara nici un dubiu.

Acest lucru nu se poate intampla cata vreme o firma de constructii serioasa se va ocupa de proiectul tau. Adevaratii specialisti precum cei de la www.avangart.org vor sti sa iti explice pas cu pas care sunt etapele necesare realizarii proiectului tau, ce materiale iti vor fi necesare, si vor prezenta intotdeauna garantia aferenta lucrarilor pe care le executa.

libris.ro

Aceste aspecte nu sunt deloc de neglijat deoarece din ce in ce mai putine companii decid sa vina in ajutorul clientilor lor in acest mod. In cazul acestor specialisti insa vorbim despre foarte multa seriozitate si profesionalism, caracteristici care sub nici o forma nu trebuie sa lipseasca din portofoliul nici unei firme de constructii.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.