Avantajele si dezavantajele achizitionarii unui telefon la mana a doua

0
Avantajele si dezavantajele achizitionarii unui telefon la mana a doua
Share Button

Aproape tot ce putem cumpara din magazinele reale putem cumpara si din cele online. Asa se intampla inclusiv in cazul unor accesorii GSM online. Este convenabil sa cumperi astfel, deoarece gasesti cu usurinta produsul dorit, deoarece cautarile pe site se fac in functie de anumite criterii.

cat costa o optimizare seo

Daca vrei sa cumperi accesorii GSM online la cele mai mici preturi, intra pe www.accesoriigsm.ro. Cu siguranta vei fi incantat/a de ofertele pe care le vei gasi aici. Poti cumpara absolut tot ce doresti, de la incarcatoare la carcase de telefon, de la folii de protectie la acumulatori. Ofertele sunt de nerefuzat. Intra si convinge-te singur/a.

Cand vine vorba de accesorii, cel mai bine e sa cumparam unele noi. La urma urmei, nici nu au un pret iesit din comun. Cand vine vorba insa de achizitionarea unor telefoane, de multe ori ne gandim daca ar trebui sa achizitionam unele noi sau unele la mana a doua. Vom discuta asadar despre avantajele, dar si despre dezavantajele achizitionarii unui telefon la mana a doua.

Avantaje:

Pret. In primul rand amintim aspectele legate de pret. Cred ca acesta este principalul aspect datorita caruia multi opteaza pentru un telefon la mana a doua. Pretul unui astfel de telefon este in general cu mult mai mic decat pretul aceluiasi model nou.

Evolutia rapida. Evolutia pe piata smartphone-urilor se face mai repede decat ne-am fi gandit. Astfel se face ca dupa ce ne strangem banii pentru a cumpara un anumit telefon, apare altul mai nou pe care ni-l dormi. Poate tu nu iti permiti sa-ti cumperi un telefon nou, dar o persoana care si-l permite il va vinde imediat pe cel luat anterior pentru a-si achizitiona un model mai nou. Asadar, poti cumpara un telefon destul de recent, dar nu ultimul model, la un pret bun.

Oferta variata. Daca ai suficienti bani, chiar ai de unde alege. Site-urile de profil si amanetele sunt pline de astfel de produse care asteapta sa fie achizitionate. Asadar, hotaraste-te si incepe sa cauti.

Reduci din poluarea mediului. Iti dai seama ce ar insemna ca toata lumea sa cumpere doar telefoane noi. Daca sunt oameni care mai cumpara si telefoane la mana a doua, mediul este mai protejat, deoarece nu se mai face atat de multa poluarea prin aruncarea telefoanelor nefolosite.

Dezavantaje:

Starea telefonului. Cand cumperi un telefon la mana a doua nu poti sti niciodata cu adevarat care sunt motivele pentru care persoana respectiva se hotaraste sa il vanda, mai ales daca vorbim de achizitionarea unui astfel de telefon de la un necunoscut. Astfel de telefoane pot avea probleme care sa nu se observe cand umbli pe ele pentru cateva minute, dar pe care sa le vezi mai apoi.

Lipsa garantiei. Sunt site-uri sau magazine specializate care vand telefoane la mana a doua cu garantie, insa de cele mai multe ori aceste produse vin fara nici un fel de garantie. In astfel de situatii nu prea ai ce face daca telefonul tau nu mai functioneaza la numai o zi de la achizitionare.

Acestea sunt o parte din avantajele si dezavantajele cu care vine la pachet achizitionarea unui telefon la mana a doua.

libris.ro

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn2Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.