Atunci cand ai un frate curios cunosti toate gadget-urile

0
Atunci cand ai un frate curios cunosti toate gadget-urile
Share Button

Poate multi dintre voi impartasiti cu mine bucuria de a avea un frate sau o sora. Eu, cel putin, nu cred ca as fi avut parte de aceeasi devenire daca nu ar fi existat fratele meu in viata mea.

Am devenit un om caruia ii pasa de cei din jur, care ii ajuta oricand pe cei care au nevoie de ajutor si un om care a invatat ca nu totul imi revine doar mie.

Dar asta nu in ideea ca nu mi s-a oferit tot ce am avut nevoie in copilarie, dimpotriva, ci am invatat sa traiesc bucuria si satisfactia daruirii lucrurilor tale si altor persoane dragi. Si asta toate datorita fratelui meu, caruia ii multumesc pentru contributia indirecta de a ma forma ca om.

Are 12 ani si e foarte pasionat de calculatoare, atat de partea interna – software, cat si de componentele externe ale unui calculator. Stiam ca, in ciuda varstei, este un bun cunoscator in acest domeniu, dar intr-una dintre zile am avut parte de o adevarata lectie din partea lui.

libris.ro

Dupa ce am ajuns acasa de la munca, a venit entuziasmat la mine si m-a intrebat repede, cu o viteza care imi cerea si mie un raspuns prompt: „Ia zi, stii ce e ala un DVR standalone?”. Nu-mi suna deloc cunoscut numele, asa ca am negat cu sinceritate pentru ca nici nu-mi doream sa ma dau atotcunoscator in fata lui.

Daca el a aflat ce este si vrea sa imi explice, este castig din partea amandurora. Eu dobandesc mai multe informatii proaspete, iar el castiga multa incredere in el pentru ca a reusit sa gaseasca ceva ce eu nu stiu. Asa ca, dupa cum banuiati, el citise despre acest dispozitiv si a inceput sa-mi povesteasca.

Astfel, am aflat de la el ca prescurtarea vine de la Digital Video Recorder si este un aparat profesional care se foloseste, in ultima perioada, in sistemele de supraveghere. Acest DVR inregistreaza si stocheaza in timp real absolut toate filmarile video realizate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Apoi mi-a spus ca exista mai multe tipuri in functie de canalele pe care le are. Nu are doar capacitatea de a inregistra doar o camera si se pot conecta la acest dispozitiv un numar de pana la 32 camere, avand tot atatea canale. Iar un alt aspect interesant este ca iti poti inregistra cu ajutorul lui chiar si programele TV.

cat costa o optimizare seo

Asa ca iata ce am invatat eu intr-una dintre zile de la fratele meu mai mic. Imi povestea cu atat de mult entuziasm incat nici macar nu m-am miscat din fata usii de la intrare atunci cand am ajuns. Mai exista dovezi ca cei mici nu invata numai prostii, ci uneori iti poti oferi chiar ei lectii despre cele mai noi gadget-uri.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.