Asia, poarta soarelui

0
Asia, poarta soarelui
Share Button

Mi-e dor de o vacanta, mi-e dor sa nu am nicio grija, sa nu mai sune ceasul cu noaptea in cap. Am obosit sa alerg dupa autobuze, sa car agende, sa sun clienti sau sa raspund altora, am obosit de cat de multe lucruri am ales pana la urma sa fac.

libris.ro

Anton Pann scria ca nu cine citeste multe, cunoaste multe, ci acela care calatoreste destul. Pana la urmatorul concediu, am momente de relaxare, in care ma intind pe canapea si visez cu ochii deschisi la ultimul sejur Maldive, petrecut cu doar cateva saptamani in urma. Stiai ca Maldive este cel mai mic stat asiatic? Aceasta insula se afla in Oceanul Indian. O plecare pana acolo este una deosebita, parca rupta dintr-un paradis exotic.

Mi-a parut un fel de calatorie initiatica. Asia este un soi de poarta catre soare, ma atrage inca, asemeni unui magnet fosforescent, unul care la lumina zilei are un anumit tip de frumusete, cata vreme, noaptea descopera o alta. Asia inseamna o cultura total diferita de cea  europeana, inveti in simplitate sa te bucuri de lucruri pe care, cu siguranta, in viata normala nici nu vrei sau nu le poti observa.

Doresc in fiecare vacanta pe care o aleg, sa cunosc adevarul din spatele mastilor, sa vad frumusetea ascunsa, sa ma cunosc dand mana cu alti oameni, sa desprind noi abilitati  care sunt cu adevarat pe sufletul meu.

cat costa o optimizare seo

Magia unei vacante o descoperi mereu si mereu, chiar dupa intoarcerea de pe drum, prin sentimentele retraite cu amintirile din fotografii sau filme. Fiecare vacanta are magia sa si alegerile tin de momentul din viata la care se afla fiecare dintre noi.

Cred totodata faptul ca au legatura, inclusiv cu fricile invinse sau nu inca, cu dorintele ascunse. Pentru cateva zile in Asia, intr-o cultura si intr-o civilizatie magica, merita sa pui ceva bani de-o parte, intr-o pusculita special dedicata vacantelor.

Zilele frumoase si intamplarile traite imbogatesc sufletul si deschid aripile mintii catre o mai buna intelegere si constientizare a vietii. Drumuri senine va urez. Am sa ma ridic de pe canapea, sa achizitionez un bilet de vacanta. Am nevoie de noi vise pe care sa le transform in realitate! Tu ce faci?

It's only fair to share...
Share on Facebook1Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.