Aplicatiile implicite din iOS vor putea fi dezinstalate in curand

0
Aplicatiile implicite din iOS vor putea fi dezinstalate in curand
Share Button

Din anul 2007, atunci cand a avut loc lansarea sistemului de operare iOS, s-au schimbat foarte multe lucruri la dispozitivele pe care Apple ni le pune la dispozitie.

libris.ro

In Romania acestea sunt extrem de bine primite de utilizatori, motiv pentru care a crescut si cererea pentru servicii de service iPhone in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii. Acest lucru este firesc, pentru ca utilizatorii isi pot repara telefoane Apple, pentru a nu fi nevoiti sa le inlocuiasca de fiecare data cand apare o mica defectiune.

Daca la inceput sistemul de operare iOS dispunea doar de cateva aplicatii implicite, Apple a adaugat aplicatii noi, pentru a imbunatati experienta de utilizare si a scoate in evidenta eficienta dispozitivelor pe care le produce.

Din nefericire, existenta unui numar mare de aplicatii implicite poate fi neplacuta pentru utilizatori. Este suficient sa vedeti doua ecrane pline cu pictograme pe care sa nu le puteti organiza dupa bunul plac, pentru a dori dezinstalarea unora dintre acestea.

Apple nu ne ofera posibilitatea de a dezinstala aplicatiile implicite, dar Tim Cook, CEO al companiei, doreste sa schimbe acest lucru. Chiar daca nu a fost facut un anunt oficial in acest sens, Cook a declarat ca doreste sa ofere aceasta posibilitate in viitor. Exista unele aplicatii implicite care nu vor putea fi eliminate, precum Mail, Safari, Phone sau Mesages, dar acestea sunt destul de folositoare utilizatorilor.

Aplicatii de care ne putem lipsi, precum Stock care este folosita pentru verificarea cotelor de bursa, precum si aplicatiile Wheather, Podcasts sau iBooks, vor putea fi dezinstalate cu usurinta, fara sa dauneze stabilitatii sistemului de operare.

Chiar daca lansarea noii versiuni iOS 9 aduce numeroase noutati si imbunatatiri, aceasta nu ofera posibilitatea dezinstalarii aplicatiilor implicite din sistemul de operare. Desi nu putem sti cu certitudine cand va fi posibil acest lucru, este bine sa stim ca in viitor exista o solutie, pentru a elimina aceste neplaceri, care sunt tot mai mari, mai ales ca la fiecare noua versiune a sistemului de operare problema se agraveaza.

Pana cand se va rezolva aceasta problema, putem sa ne bucuram pe deplin de noul sistem de operare iOS 9 si de functiile pe care acesta ni le ofera. Diferite aplicatii, precum si asistentul Siri, au suferit imbunatatiri considerabile, pentru a raspunde cerintelor exigente ale utilizatorilor din intreaga lume si pentru a oferi cele mai bune solutii.

Considerate de unii utilizatori drept bijuterii, telefoanele Apple sunt utilizate cu grija, dar uneori inevitabilul se produce si chiar si cele mai mici accidente pot dauna unui iPhone. Este suficient sa vizitati un service iPhone in Bucuresti, pentru a va repara telefonul, fara sa suportati costuri exagerate.

Pentru a afla informatii despre un astfel de service gsm, puteti accesa platforma web Servicegsm.ro, unde va sunt oferite informatii utile.

cat costa o optimizare seo

Piata de dispozitive mobile a evoluat considerabil in ultimii ani, iar social media a avut un impact mare asupra utilizatorilor. Cu un iPhone nimic nu este imposibil, deoarece ofera toate functiile pe care vi le puteti dori de la un telefon inteligent, precum partajarea continutului, salvarea datelor importante si chiar monitorizarea sanatatii.

It's only fair to share...
Share on Facebook17Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest1Share on Reddit0Share on StumbleUpon1Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.