Albirea dintilor – cea mai rapida cale de a obtine un zambet stralucitor

0
Albirea dintilor – cea mai rapida cale de a obtine un zambet stralucitor
Share Button

Zambetul tau creaza un impact vizual imediat in subconstientul persoanelor pe care le intalnesti. Un zambet mai luminos va da intotdeauna impresia de vitalitate, tinerete, sanatate, fericire si caldura.

Un zambet luminos este perceput ca un zambet sanatos. Cauti benzi crest? Le poti gasi pe cele mai bune, pe SmileBright.ro!

Albirea dintilor reprezinta una dintre cele mai economice tehnici, de a-ti imbunatati aspectul zambetului. Asigura-te ca te-ai consultat cu dentistul tau, pentru a stabili ce tratament de albire ti se potriveste, in functie de dantura ta.

Zambetele sunt foarte pretuite.

Statisticile releva ca punem de obicei un foarte mare pret pe zambetele noastre. Potrivit Academiei Americane pentru Stomatologie Cosmetica, oamenii percep zambetul in felul urmator:
•    Aproape toti adultii (99.7% mai exact) cred ca zambetul este un avantaj social de o importanta foarte mare. 96% dintre adulti cred ca un zambet atractiv, face ca persoana ce il poseda sa fie mult mai bine privita, mai ales de catre membrii de sex opus.
•    Trei sferturi (aproximativ 74%) dintre adulti, considera ca un zambet neatractiv, poate sa afecteze foarte mult succesul in cariera al unei persoane.
•    Cand persoanele intervievate au raspuns la intrebarea “Ce ai vrea sa imbunatatesti in primul rand la zambetul tau?”, cel mai comun raspuns a fost “Dinti mai albi si mai stralucitori”.Asadar, daca nu esti pe deplin fericit cu zambetul tau, albirea dintilor poate reprezenta un pas foarte important, in transformarea benefica a acestora, deci si a zambetului.

Cauzele decolorarii dintilor.

Dintii copiilor mici, mai ales ai bebelusilor, sunt in general mai albi decat dintii adultilor. Acesti dinti le vor creste mai tarziu, inlocuindu-i complet pe cei cu care s-au nascut (dintii de lapte).

libris.ro

Pe masura ce imbatranim, dintii nostri adulti incep sa prinda o culoare mai palida sau mai intunecata, ce tinde uneori spre galben sau maro. De aceea, in majoritatea cazurilor, persoanele care poseda niste dinti cu adevarat albi, sunt percepute ca fiind mai tinere si mai sanatoase, decat cele care au dintii decolorati.

Principalele cauze pentru schimbarea culorii dintilor sunt cele genetice, dar si administrarea de antibiotice sau consumarea unui anumit tip de mancare, etc. De asemenea, expunerea la cantitati mari de fluor, tetraciclina, folosirea de antibiotice la copiii mici, malnutritia, lovirea dintilor, pot fi si ele cauze importante, care duc in timp la schimbarea culorii dintilor.

Tipuri de albire a dintilor.

Exista mai multe medode de albire a dintilor, cea mai importanta fiind vizita la medicul dentist si stabilirea unui tratament pentru acest lucru. O alta cale ar fi albirea efectuata la domiciliu, cu diferite produse pentru albire dentara, pe care le puteti gasi in comert.

Va recomandam totusi, ca inainte de a cumpara astfel de produse, sa cereti sfatul medicului dentist.  Produsele de albire pentru acasa, nu sunt atat de eficiente ca un tratament dentar efectuat de medic, insa folosite corect, pot avea un efect benefic si mai ales vizibil, in timp.

cat costa o optimizare seo

Asigurati-va ca produsele cumparate sunt unele de calitate si nu abuzati de folosirea acestora.

It's only fair to share...
Share on Facebook0Share on LinkedIn1Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest0Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.