Ai grija de smartphone-ul tau, alege-i o husa pe masura!

0
Share Button

In ziua de astazi, chiar daca telefonul mobil nu mai reprezinta o fita ci o necesitate, acest lucru nu trebuie sa ne faca sa il neglijam mai putin. Intr- un cuvant spus, si telefonul mobil trebuie ingrijit bine, iar acest lucru mai ales atunci cand detinem un smartphone pe care ca sa- l putem cumpara, am facut un efort financiar destul de mare.

Si nu numai din acest motiv trebuie sa ne ingrijim smartphone- ul, ci si pentru simplul fapt ca acesta este foarte sensibil. De fapt, stim cu totii ca smartphone- urile sunt niste telefoane mobile destul de sensibile, iar punctul cel mai sensibil al acestora este display- ul.

Si asta chiar daca marii producatori de smartphone-uri s-au chinuit de-a lungul anilor sa schimbe acest lucru si sa faca display- urile acestora mai rezistente, incercarea lor a fost in zadar.

Iar schimbarea unui display la un smartphone reprezinta un lucru destul de costisitor, astfel ca trebuie neaparat sa incercam sa evitam ca acesta sa fie deteriorat. Si cum putem sa prevenim acest lucru decat protejandu- ne smartphone- ul cu ajutorul unei huse?

libris.ro

Chiar daca multi sunt de parere ca aceste huse de telefon au rolul de a strica aspectul unui smartphone, acest lucru este unul total neadevarat, pentru ca in ziua de astazi se creaza huse de telefon cu un aspect remarcabil care nu strica aspectul unui smartphone, ci mai degraba il imbunatateste pe acesta, precum sunt aceste huse samsung galaxy grand prime.

Astfel ca, fie ca este vorba despre huse de telefon realizate din plastic sau din alte materiale, precum siliconul, acestea trebuiesc numaidecat folosite. Desigur, atunci cand dorim ca smartphone-ul nostru sa se bucure atat de o protectie maxima, cat si de un aspect atragator, suntem obligati sa scoatem din buzunar ceva mai multi bani. Alege o husa htc m9 de pe husecool.ro

Huse de telefon, indiferent de materialele din care acestea sunt realizate, pot fi gasite cel mai simplu in magazinele care se ocupa cu comercializarea de accesorii gsm. Dupa cum spuneam si putin mai sus, preturile acestor huse de telefon difera in special in functie de materialele din care acestea sunt create.

Cele mai ieftine sunt husele de telefon realizate din plastic, care sunt catalogate ca fiind cele mai populare in randurile tinerilor din ziua de astazi. Si acest lucru se datoreaza in special faptului ca ele sunt ieftine si ca se pot personaliza destul de usor. Insa nu trebuie uitat nici faptul ca husele realizate din plastic pot chiar apara un smartphone de eventualele pericole, cum ar fi impacturile cu solul sau impotriva apei.

cat costa o optimizare seo

Mai exista si huse de telefon realizate din silicon, care intr- adevar sunt putin mai scumpe, dar care confera oricarui tip de smartphone, atat protectie maxima cat si un aspect deosebit.

It's only fair to share...
Share on Facebook51Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterDigg thisPin on Pinterest100Share on Reddit0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.